פחד אצל תינוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/01/2015 | 16:35 | מאת: מאיר

שלום יש לי בן תינוק בן שנתיים וחודשיים , הוא כבר תקופה פוחד מרעשים חזקים כמו שואב אבק או מקדחה , לפני כמה ימים לקחתי אותו לתחנת דלק למכונת שטיפה הוא פחד להיכנס אבל הושבתי אותו באוטו בכל זאת שיתגבר על הפחד , הוא לא בכה תוך כדי אבל היה מאוד מבוהל ואחרי זה רצה שאקח אותו עוד פעם אבל אני מרגיש שזה הכניס לו קצת יוצר פחד כי עכשיו הוא עוד יותר רגיש לרעש השאלה היא א. האם כדאי לקחת אותו שוב למכונת השטיפה כדי להעביר לו את הפחד הזה וב. איך אני יכול לעזור לו להתגבר על הפחדים מרעש וכדומה , אודה על תשובה מהירה

שלום מאיר . פחד מרעש זו תופעה מאד ידועה ומקובלת אצל ילדים . זה יעבור מעצמו אתה לא צריך לעשות דבר. אין שום מניעה שתיקח אותו שוב לאותו מקום.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים