בן שנה וגירושין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/01/2015 | 08:46 | מאת: מ'

היי, התגרשתי לפני מספר חודשים. מאז האב לוקח את הילד (בן שנה) אחת לשבוע למשך מספר שעות בלבד. כשהילד חוזר אליי הוא לא מפסיק להגיד "אבא אבא". השאלה שלי היא האם הפגישות האלה עם אביו לא מסבות יותר נזק מתועלת ושמא לא עדיף כי לא יהיה כלל חלק מחייו? אודה על תשובתכם בהקדם.

שלום רב נגעת בנושא מאד מסובך. בגדול עדיף שלילד יה קשר טוב עם שני ההורים. צריך תיאום ויעוץ בנושא הזה עלול להיגרם נזק נפשי רציני במדה ויש מתח רב בין ההורים והילד מפתח ניכור לאחד ההורים אני מציע לך לפנות לייוץ בתחום הזה .הנזק מטעות עלול להיות בלתי הפיך.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים