נסיעה ללא הילדה - בת 7

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

14/10/2019 | 21:27 | מאת: מיכל

ערבטוב, בת הזקונים שלנו כבת 7 מאד מאד קשורה אליי. ( עד גיל 4 חינוך ביתי...) ילדה מאד חברותית אך גם מאד רגישה. אני עובדת מהבית ומבלה איתה המון. אני מתכננת נסיעה עם הבן ( בר מצווה) ל 6 ימים 5 לילות. הבת הגדולה שלפני גיוס ( 18) נשארת להשגיח. ברור לי שהיא תהיה זמן רב מול מסכים וכו..מדובר בחופשת חנוכה. האם 5 ימים ( פחות יום) ישנו משהו?? דיברתי איתה והיא מגלה בגרות לצד חששות וישר בוכה שתתגעגע.....

להערכתי הרגישות שאת מדברת עליה היא חרדת נטישה שנובעת בין היתר מהחינוך הביתי והזמן הרב שביליתם ביחד בשנים הראשונות. אבל כדאי שתיסעי ושהיא תתמודד. תרגיעי אותה בלי להתנצל ובלי לבכות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים