ילדה בת 8.5 בנושא הגיינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/10/2019 | 15:41 | מאת: יהודית

שלום, בתי בת שמונה וחצי ילדה מאוד הגיינית, מתנקה היטב אוהבת לשטוף ידיים. במקרה נכנסתי לשירותים כשהיא עשתה את צרכיה וגיליתי שכל הידיים שלה מרוחות בצואה. די הזדעזעתי ואמרתי לה למה זה לא תקין(הגיינה, פסולת של הגוף וכו') היא התביישה וכשחקרתי טענה שעשתה זאת כמה פעמים כי זה כיף לה... אמרתי לה שזה אסור כי זה מסוכן ולא נכון. השאלה שלי היא האם זו סתם התנסות(דוחה מאוד) או שזה מצביע על משהו אחר

שלום רב לבת שלך כנראה נטייה אובססיבית. כדאי מאד שתלכי לבדיקה יסודית אצל פסיכולוג או פסיכיאטר.ותקבלו ייעוץ והדרכה בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים