נשיקה (מינית) בין אחים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/05/2019 | 09:49 | מאת: לימור

שלום, יש לי בת 8 בבית ובן 6.5. הבת שלי לאחרונה החלה להתעניין בנשיקות (שמנו לב לזה כבדרך אגב, לא כי היא שיתפה אותי) אתמול קלטתי מהצד שהבת שלי שידלה את הבן שלי "לשחק בגדולים", הניחה את הידיים שלו על המותניים שלה, ליטפה אותו במשך דקה בלחיים ואז המשיכה ופשוט נישקה אותו על השפתיים במשך 10 שניות. הזדעזעתי כולי אבל לא רציתי לצעוק/לכעוס מיד אלא לבוא אחר כך עם תגובה מושכלת. מה עושים? :(

שלום רב אל תעשי הרבה דברי אתה בעדינות שזה לא כל כך מתאים לגיל שלה וזהו בל כעס ובלי עצב הילדה נורמלית מתנהגת בטבעיות בהצלחה

שלום רב את לא צריכה להתרגש יותר מדי .הבת שלך שומעת סיפורים או רואה סרטים. תסבירי לה ברכות שזה לא לגילה בלי כעס שום נזק לא נגרם לאף אחד בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים