גירושין מתי לספר לילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

21/12/2018 | 21:21 | מאת: אופק

היי אנינפרודה מבעלי 3 חטדשים . אינו גר בבית. לא הפרדנו עדיין חשבונות והוא פוגש המון את הילדים. בתי בת 5 ובהי בן 3. אני בהריון חודש . שאלתי ..? גירושים זה תהליך והילדים עוד לא יודעים. הם וודעים שאבא כעבודה וגר אצל סבתא כדי לעזור לה. הוחלט להתגרש אני רוצהה לעבור דירה. משהו חדש. יהיו המון שינויים בחיי הילדים. נעבר דירה אח חדש הגדולה שנה הבאה כיתהה א והידיעה על פרידה. שאלתן האם לעבור דירה או להישאר כדי למנוע שינויים? מציינת שאני עובדת משרה מלאה עד שלוש ולומדת לתואר 3 דיי שמחה במהותי וכבר דיי אחריי הכאב של הפרידה שיזמתי. זה עובר לילדים ומרגיש לי שהם חזקים ושמחים.

שלום אופק החלק הכי חשוב בגירושים לגבי הילדים הוא היחסים הטובים ביו שני ההורים לילדים ורמת מתח נמוכה בין ההורים .אם את יכולה לדחות את מעבר הדירה עדיף ,בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים