מחפשת פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

08/08/2008 | 23:17 | מאת: עמית

שלום, יש לי בעיה עם בני בן השבע הוא לא מקשיב לי הוא מכה צועק ויש לו התקפי זעם אינני יודעת מה לעשות ניסתי את כל האפשרויות אבל שום דבר לא הועיל. אני מעוניינת מאוד להיפגש עם פסיכולוג, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכולה להגיע לפסיכולוג אני אישית לא מכירה ואין לי את מי לשאול בבקשה עזרה

09/08/2008 | 02:18 | מאת: חלי ברק-שטיין

עמית, הדרך הטובה ביותר לקבל המלצה על פסיכולוג היא בשרות הפסיכולוגי העירוני, את יכולה לפנות אישית או בטלפון והם ימליצו לך. את יכולה גם לחפש פסיכולוג דרך קופת החולים, במכבי למשל יש רשימות של פסיכולוגים לילדים, זו גם אפשרות. בדקי בקופה שלך, בכל מקום זה אחרת, רופא המשפחה יכול לעזור זה רעיון טוב לקבל עזרה, הוא צעיר ודברים בהחלט יכולים להשתפר בהצלחה חלי

09/08/2008 | 21:49 | מאת: עמית

חלי שלום, ראשית תודה על התייחסותך. אני גרה באזור הדרום ואין פסיכולוגים באזורינו המליצו לי לגלוש באתרים ובפורומים שונים ולברר על פסיכולוג. אשמח לעזרתך.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים