בעית פוריות וילד ששואל שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

06/08/2008 | 00:06 | מאת: קורן

שלום רב, כתבתי לך לפני כחודש-חודשיים לגבי הבן שלי שכל הזמן שואל מתי כבר יהיה לו אח/ות ולמה לאחרים יש ולו אין. מדובר בילד בן 4.5 . ייעצת לי לומר לו שאנו מנסים ולא יודעים מתי זה יקרה, וכשנדע הוא יהיה הראשון שנאמר לו. ובאמת מאז הוא כמעט ולא שואל. לדעתי עברו כבר מספר שבועות מבלי שהוא העלה את הנושא. רציתי רק לעדכן. תודה!

06/08/2008 | 02:53 | מאת: חלי ברק-שטיין

קורן, אני שמחה לשמוע. ילדים בדרך כלל מגיבים טוב למסרים ברורים ואמינים. \ בהצלחה בהמשך תהליכי הפוריות אשמח לעזור אם יעלה צורך, חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים