הקאות לעיתים תכופות לאחר האכילה של ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

05/08/2008 | 22:25 | מאת: דניאל

הבן שלי בגיל שנתיים מאז החל לאכול לבד מקיא את האוכל לעיתים תכופות אנחנו יחסנו זאת לכך שנוהג לאכול מהר ולכך שיש לו הרבה ליחה אנו מנסים להתמודד עם זה על ידי נתינה של כמויות קטנות בחתיכות קטנות ברצוננו לדעת האם יש כאן בעיה אחרת שאולי קשורה להפרעת אכילה אשמח לתגובה

06/08/2008 | 02:52 | מאת: חלי ברק-שטיין

דניאל, בדרך כלל בגיל הזה לא אמורות להיות בעיות אכילה, אלא אם כן משהו מאוד מלחיץ ומציק לו רגשית, האם זה כך? האם בדקתם את ההיבט הפיזי, אולי יש סיבה כזו. הייתי מתחילה בבירור גופני, ואם הכל בסדר, והתופעה ממשיכה, לכו לברור רגשי, אצל פסיכולוג התפתחותי. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים