ילדה בגיל חמש בגן חובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

09/09/2018 | 23:40 | מאת: דניה

שלום רב, בת בת חמש, נכנסה לראשונה לגן עיריה אחרי כמה שנים בגן פרטי - חממה. היא לא מכירה אף אחד, וגם לא ממש משתפת..אנימוצאת עצמי מודאגת ודואגת, וממנה לא מקבלת שיתוף...היא הולכת בבוקר לגן, לא בשמחה אך לא מוחה, לפעמיםמבקשתשאקח אותה מוקדם אך לא מתעקשת. נפרדת בבוקר יפה, בלי שום דרמה, אבל אני יודעת שאין לה שם אף חברה ושקשה לה ליזום...מה עושים?

שלום רב תמשיכי ברוגע לשלוח אותה לגן בלי לחץ . אין סיבה . היא תסתגל.יהיה לה טוב בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים