בעיות התנהגות אצל בת 4 וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/03/2018 | 21:40 | מאת: אלון

שלום רב, הבת שלי בת 4 וחצי לערך ולאחרונה יש לה מספר בעיות התנהגות שהייתי שמח לדעת כיצד לטפל בהן 1. היא חזרה להתנהג ולדבר כמו תינוקת. 2. היא בזמן האחרון ממש נצמדת לאמא שלה ברמה של דבק וללכת איתה אפילו לשירותים 3. מתלוננת הרבה שאף אחד לא משחק איתה בגן. ראוי לציין שהיא בגן עירייה בקבוצת גילאים 3-4 אשר קטנים ממנה ויכול להיות שחלק מההתנהגות היא לוקחת מהם. אשמח לחוות דעתך כיצד לטפל במקרים אלו. תודה

שלום רב להערכתי עלתה אצלה אמת החרדה והיא זקוקה ליותר תחושה של בטחון והגנה. אני מציע להתנהג איתה כרגיל בלי לחץ מכל סוג שהוא .זה יעבור והיא תתנהג בהתאם לגילה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים