התינוק מסרב להיכנס לאמבטיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/01/2018 | 11:22 | מאת: ש

היי הבן שלי בן שנה וחודשיים ומזה כמה ימים הוא מסרב להיכנס לאמבטיה להתקלח וצורח ובוכה, לפני כמה ימים הוא החליק לי קצת בין הידיים מרוב סבון אבל לא נפל, רק איבד קצת שיווי משקל כשאשתי חפפה לו, לדעתי מאז הוא מסרב להתקלח וקשה להכניס אותו לאמבטיה, ניסינו למלא אותה במים עם צעצועים וכו' אבל לא עוזר אשמח לרעיון תודה רבה

הי לרחוץ כל יום זה לא כל כך חשוב.. אל תרחצו אותו יומיים ולאחר מכן תכניסו אות לחדר האמבטיה ותנגבו אותו במגבת רטובה תעשו את זה יומיים רצופים ואחרכך תנסו שוב . כל יום קצת . אפשר גם לרחוץ אותו בגיגית אבל לא בחדר האמבטיה . אפשר גם להתקלח יחד אתו להחזיק אותו ולהינס למים בישיבה. בהצלחה

25/01/2018 | 19:27 | מאת: ש

תודה רבה ננסה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים