ויכוחים ליד תינוק בן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/01/2018 | 21:48 | מאת: מיכל

שלום רב! לי ולבעלי יש מדי פעם ויכוחים ומטבע הדברים לצערי קורה שהם מתרחשים ליד התינוק היקר שלנו כרגע בן 11 חודשים. אנו משתדלים להמנע שזה יקרה לידו אבל לעיתים זה מגיע למצב בלתי נמנע, בעיקר כי לבעלי ocd והוא מתקשה להבליג על דברים מסויימים שחש ברגע מסויים. אני רואה שהילד נלחץ וזה גומר אותי. אני מנסה תמיד למנוע מהויכוח לעלות לטונים גבוהים אבל רואים בבירור שהילד מרגיש ונלחץ. האם חלילה עלול להיות נזק בגיל כזה לטווח ארוך? מה ניתן לעשות? יש לציין שבעבר זה היה הרבה יותר גרוע ואחרי שיחות רבות בעלי למד להשתלט על עצמו יותר ליד התינוק אבל עדיין זה קורה מדי פעם ומטריד אותי מאדדד. מצפה להתייחסותך... בתודה מראש...

שלום רב כדאי לעשות כל מאמץ כדי להפסיק את הויכוחים ליד הילד. במיוחד כשלבעלך יש OCD .אפילו כדאי שתלכו ליעוץ . זה גורם נזק לילד. האווירה ביית זו המתנה הגדולה ביותר שאפשר לתת לילדים שלכם. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים