מחזור חלש מאוד וארוך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/11/2020 | 13:49 | מאת: מאיה

שלום בת 40 בדרך כלל מחזור סדיר חודשים אחרונים קצת פחות,לא זוכרת מתי הווסת האחרונה אך בוודאות עברו 21 יום,ב 4.11 החל דימום קל בניגוב והייתי בטוחה שקיבלתי מחזור גם קצת כאבי בטן ותחושת רעב למתןק כמו שקורה לי במחזור רק שהפעם מ 4.11 מחזור חלש מאוד לא צריכה להחליף תחבושת במהלך היום,שאני מנגבת זה אדום אך על הפד ניראה חום ועדיין לא סיימתי היום כבר 10.11 ז"א 7 ימים,עכשיו אני לא יודעת אם זה מחזןר או דימום אחר קבעתי כבר תור לגניקולג ב 22.11 אך כרגע קצת מודאגת שמע זה משהו לא תקין או סרטני חס ושלום אודה להתייחסותך.תודה רבה בברכת בריאות

10/11/2020 | 14:01 | מאת: מאיה

לא בהריון אין סיכוי כזה,וגם לא מנסה אני חד הורית

10/11/2020 | 15:02 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מאיה, מסכים שיש צורך להיבדק ע"י רופא נשים, אין מה לחשוש שהבדיקה תהיה רק בעוד 12 ימים. דימום חלש וארוך מצדיק בדיקה אך לא מהווה סכנה מיידית או דחופה. הסיכון למשהו סרטני הינו קטן ביותר. בהצלחה, דר' בילגורי

10/11/2020 | 15:11 | מאת: מאיה

תודה רבה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון