ניסיון כניסה להריון..

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/10/2020 | 15:41 | מאת: אני

היי, אני בת 32 מנסה להיקלט להריון שני בערך שלושה חודשים ללא הצלחה, המחזור שלי סדיר (28-29 יום) אך זה התחיל לפני כמה חודשים- לפני כן המחזור היה ארוך יותר (32 יום) והביוץ היה ביום ה19 בערך. כרגע אני חושבת שהביוץ נשאר באותו יום, מה שאומר שהשלב הלוטאלי שלי יחסית קצר- 9 ימים. האם זה מצביע על בעיה שבגללה אני לא מצליחה להכנס להריון? יכול להיות שיש לי איזשהי בעיה הורמונלית שבגללה המחזור התקצר? אי שבכלל אין ביוץ?

29/10/2020 | 11:33 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך על מנת לאבחן בעיה בשלב לוטאלי מומלץ לבצע מעקב זקיקים ולוודא מתי מבייצת, כמו כן לעשות בדיקת פרוגסטרון שבוע לאחר ביוץ בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון