דימום בין ווסתי.....

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/10/2020 | 00:32 | מאת: אביה

שלום רב מטופלת באי וי אף מלפני חודש וחצי הפרוטוקול הקצר גןנאל f מנופור ולגרימת ביוץ דקפטטיל הייתה שאיבה יש 6 עוברים מוקפאים שבוע בדיוק לאחר הדקפטטיל הגיע מחזור שוב אצלי ומחכים כרגע להחזרת עוברים בתהליך טבעי אני בת 22. המחזור האחרון נמשך כשבוע לאחר שנגמר הדם עבר שבוע והנה היום אני רואה שיש לי דם שוב בהתחלה הצבע שלו היום היה חום שחור עם שילוב אדום ועכשיו רק אדום השאלה שלי היא ממה זה נובע האם זה מסוכן ? האם זה קשור לתרופות שלקחתי? האם זה נקרא דימום בין ווסתי? אשמח למענה לחוצה מאוד תודה

19/10/2020 | 21:31 | מאת: ד"ר נילי רז

יתכן דמם בביוץ. יתכן שינוייםהורמונליים סביב הטיפולים.כל עוד זה לא חוזר על עצמו אין מה להלחץ.בכל מקרה בצעי בדיקת הריון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון