ירידה בחשק המיני....

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/09/2020 | 02:02 | מאת: איילה

שלום וברכה, בעקבות תופעות הלוואי של תרופה שנטלתי למשך מספר שנים ירד לי החשק המיני, אך גם לאחר שהפסקתי את השימוש בה לא חזר לי החשק. אני תוהה האם יש משהו פיזיולוגי שכן אני צעירה בשנות ה-20 ובזוגיות מדהימה. ניסינו והתנסנו המון כדי לשפר את המצב, עם הרבה אהבה וסבלנות, אבל פשוט לא בא לי.. על איזה מסלול בירור היית ממליץ? האם ייתכן שיש כאן חוסר איזון הורמונלי? ברקע ווסתות סדירות, ללא נטילה של אמצעי מניעה הורמונליים. תודה

18/09/2020 | 13:47 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום איילה, אני מציע בשלב ראשון לפנות לייעוץ מיני. ניתן לבקש הפניה מרופא נשים/משפחה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון