שלפוחית לנרתיק נפגעו כי שבירת גב אונס ופציעות בת 39

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/07/2020 | 14:46 | מאת: רויטל

אני עברתי אירוע מוחי נהיה לי מעינרכיש ושתן קשה לא ריצפת אגן רגישה שמטפלים בוטוקס בסבב שיצא בשנים ולכן כל הזמן דלקות נתנו מקרודנטין כל יום למניעה עד הניתוח טיפול שורף מעצר כאב שריפה ודלקת למרות הכל הרופא מסביר שזה בעיה עד הניתוח. והשאלה הוא אמר שהרירית ברחם הוא 2מ מ ממש דק ויובש וכאב מאז ושריפה כבר לא יודעת ויש טיפול שלפעמים יוצאות שארית מ280שעה 60כל שעה יצא ב אורודינמיקה 10 מיליליטר ניתקע. אז אשמח שאלות רבות האם רפואימלדריפה ושוב דלקת מקרודנטין פרוביוטיקה גל סיכום הרגעה איך מעטים ועלות איך שואבים חצי לפחות אחרי הניתוח אני נורא רוצה להכנס להריון מעשנת נוטלת ספורט גלולות.מייבש וקיבלתי אירוע הרופא ידע ונתן לי דיאנה מר סילון מגיל 30 עד 37 שזה קרה אחרי המטרות ואנינמנסה להחלים נפלתי גם על עצם הזנבנוהיא נישאה ל2 ואין לא יודעת אפילו מחוץ לסל אם גם עקב שבור ומכוון משפיע ומה עושים רירית חומר לובריבה יובש ועליית שאיבת 5 ביציות וה רירית וה ביציות איפה וכמה עולה לשמור ושבע ביציות אין חומר הורמונלי שמע בה את הרירית לאחר הניתוח כי עשיתי אורודינמיקה זה קצר בין מוח לנרתיק למעי משתינה שעה ואחרי שאני קמה וב איך מעטים רירית ויובש?? ? ?? וכן את אך שואבים ביציות לשמר אני מפחדת שלא ישאר כלום ועירית של 2מ ג היה לו ברירה לנשים תוכל לעזור לי הייתי אצל גלעד בן ברוך הוא היה נפלא אבל גילי לוי מעולה לניתוח קוצב והסביר לא שאלתי את זה תוכל להסביר שאלתי הרבה

18/07/2020 | 15:38 | מאת: ד"ר בני פיינר

רויטל, יש המון מידע שפסקה שכתבת ושאלתך לא ממש ברורה לי. לפי שמות הרופאים שציינת נשמע שאת בידיים טובות ועל כן מציע שתפני את השאלה לרופא המטפל

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון