אי מפגש בין ביצית לזרע קיים דבר שכזה?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/01/2020 | 20:29 | מאת: מיכל

שלום ערב טוב בהנחה שהכל תקין זרע תקין מאוד צילום רחם תקין, אין חסימות פרופיל הורמונאלי תקין זוג בריא באופן כללי ללא מחלות רקע בשנות ה25 #האם יש דבר כזה שהזרע והביצית לא יכולים להיפגש? זאת אומרת שהזרע לא יכול חדור לביצית? אני שואלת מהסיבב -שהחודש היה לי ביוץ באופן ברור, הייתי במעקב זקיקים מדוייק. שכבתי עם בעלי כמה פעמים. ואני חוששת שלא נקלטתי :( תודה מראש

14/01/2020 | 20:55 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

הי מיכל - כן, יש לא מעט זוגות עם אי-פיריון על רקע לא מוסבר: כל הבדיקות תקינות ועדיין לא משיגים הריון. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון