האם מדובר על כאבי השתרשות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/01/2020 | 13:52 | מאת: מור

שלום רב, בעלי ואני מוגדרים כאי פיריון בלתי מוסבר. אני בת 29 והוא 30 הכל תקין. הזרקתי אוביטרל לאחר טיפול הורמונאלי עם זקיק 18- ביום ראשון 5.1 בשעה 19:30 בערב. בעלי ואני קיימנו יחסים באותו יום, ביום למחרת ואפילו גם ביום שלישי - כי ביום שלישי הרגשתי במהלך היום ממש כאבי ביוץ . א.מתי אוכל לעשות בדיקת דם להיריון? ב. אתמול הרגשתי כאבים חזקים ברחם , תחושה של עיוותים , דומה לכאבי מחזור אבל לא בדיוק אותו הדבר, הכאבים היו בשעות הצהריים ונמשכו כמה שעות. האם יכול להיות שמדובר בהשרשה? תודה

13/01/2020 | 15:57 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום מור - אפשר לבצע בדיקת הריון כשבועיים אחרי הביוץ. לגבי הכאבים - מקווה! אבל אין לדעת בשלב זה. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון