דלקת חוזרת באגן לאיר לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/12/2019 | 12:35 | מאת: אא

שלום, חצי שנה לאחר לידה ראשונה אובחנתי פעמיים עם דלקת באגן הקטן. פעם ראשונה חודשיים לאחר לידה ועכשיו חצי שנה לאחר לידה יש לי מספר שאלות בנושא. 1. יש לי צניחת נרתיק בדרגה 1.5 כתוצאה מהלידה. האם זה קשור לזה? 2. איך אפשר למנוע דלקות באזור הזה? 3. אני נוטלת אנטיביוטקה כעת. איך ניתן לדעת שלא נפגעו לי האיברים כתוצאה מדלקת בפעם השנייה? עברתי רק הריון אחד ואני חוששת שזה יפגע לי בפריות. 4. לאחר קמה משינת לילה יש לי תמיד כאבים בגב התחתון. האם זה אומר שהמצב כרוני אצלי? בגלל כאבי הגב שמופיעים כל בוקר וכבר 2 דלקות רק בחצי שנה? 5. האם יש צורך לבדוק בבדיקה מדוייקת יותר מאשר בדיקה וגנילית אם יש בעיה ברצפת האגן שיש דלקות? תודה

28/12/2019 | 17:16 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שבוע טוב מומלץ להגיע ליעוץ מסודר ובו ניתן לדון על השאלות האלו חג שמח

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון