כאבי מחזור ללא מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/09/2019 | 00:35 | מאת: רוני

היי, אני יודעת שבוע האחרון אני אמורה לקבל מחזור. כמו כן, גם כל התסמינים שמלווים אותי לקראת המחזור הופיעו. קיימתי יחסי מין בשישי האחרון עם אמצעי מניעה (קונדום) ויצאו טיפות של דם שהייתי בטוחה שזה מחזור. אך מאז הטיפות דם האלו לא קיבלתי שום מחזור. כמו כן, יצא לי ריח מאוד משונה מהאיבר מין שלי (לא עניין של הגייאנה - וודאי) האם זה יכול להיות קשור אחד לשני? אני דיי מוטרדת והייתי שמחה לשמוע מכם. תודה

11/09/2019 | 23:46 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

רוני שלום, טיפות של דם והפרשה נרתיקית עם ריח משונה יכולים להיות תסמינים שקשורים אחד לשני, ייתכן שמרמזים על מצב זיהומי, שנקרא וגינוזיס חיידקתי. אם זאת הופעת דם בנרתיק יכולה גם להעיד על מצבים אחרים, כמו כן הפרשה עם ריח חריג יכולה להיות מסיבות רבות ומגוונות, לכן אני ממליץ להיבדק על ידי רופא נשים בהקדם. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון