זיהום בנרתיק ובאגן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/08/2019 | 16:19 | מאת: אא

לאחר לידת וואקום 10 ימים לאחר הלידה טופלתי בזיהום בשתן לאחר 7 שבועות התחלתי טיפול עבור זיהום בנרתיק ובאגן. איך ניתן לבדוק לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי שכל האיברים בסדר ולא ניזוקו (חצוצרה, שחלות ורחם) האם יש בדיקה שעושים כדי לאבחן את זה או שניתן לראות את זה בבדיקה גניגולוקית רגילה עם מתמר? בנוסף, במידה ואני לוקחת טיפול אנטיביוטי מה הסיכונים לפגיעה בפריות לעתיד? תודה

07/08/2019 | 11:20 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ לבצע בדיקת סונר ובדיקת רופא לאחר טיפול אנטיביותי אין קשר בין טיפול אנטיביותי ופגיעה בפוריות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון