חישוב תאריך לידה משוער ושבוע הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/06/2019 | 10:20 | מאת: הריונית מבולבלת

ת. ו אחרונה 28.10. במהלך כל בדיקות ההריון העובר גדול בשבוע + מהשבוע המחושב לפי ו. א. בדיקת בטא שבוצעה בשבוע 5 יצאה 40000. בשבוע 7 התאים לשבוע כמעט 9 וכן הלאה בסקירות. באולטסאונד גדילת עובר והערכת משקל שבוצע בשבוע 30+4: BPD מתאים לשבוע 34+1 HC מתאים לשבוע 32+6 AC מתאים לשבוע 32+4 Femur מתאים לשבוע 31+6 לסיכום כתוב ממוצע גיל ההריון לפי HC וFL שבוע 32+2 איזה שבוע אני אמורה להיות לפי הבדיקה? מה זה אומר לגבי תאריך הלידה המשוער שלי? תודה

07/06/2019 | 03:56 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך השבוע הריון נחשב לפי האולטראסאונד ראשון גם תאריך לידה שלך יהיה מוקדם יותר כ 12 יום בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון