לקיחת דופסטון לקבלת מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/05/2019 | 16:13 | מאת: מונא

אני עם שחלות פוליציסטיות וטיפולי פוריות כבר תקופה ארוכה. לאחר IVF אחרון לא קיבלתי מחזור כבר 4 חודשים. סיכמתי עם הרופא על טיפול הורמונאלי בכדורים להסדרת המחזור ורמת ההורמונים בגוף לפני שממשיכים... הסביר לי שאני לוקחת כדורים לחמשה ימים כדי לקבל מחזור ואז לוקחת פרוגילוטון כל החודש. מסתבר שהוא רשם לי דיפסטון, שאני אמורה להתחיל איתו כדי לקבל ווסת (ולא כדורים לחמישה ימים). כמה לקחת? כמה ימים? האם אני אמורה לקבל מחזור בעקבותם?

30/05/2019 | 21:32 | מאת: ד"ר נילי רז

יש ליטול את הדופסטון כפי שציינת הרופא שלך הנחה אותך- פעם ביום ל5 ימים. לאחר שתסיימי את הטיפול תקבלי וסת

18/04/2020 | 00:51 | מאת: אביטל

מה קורה אם בסיום חמישה הימים הווסת לא מגיעה ... ? עבר שבוע וטרם הגיעה הווסת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון