מחזור חודשי לא שגרתי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/05/2019 | 02:16 | מאת: רעות

שלום, אני בת 25, בעלת מחזור סדיר. עד כה המחזורים שלי נמשכו כחמישה ימים והיו בעלי צבע אדום. כמו כן לפני המחזור סבלתי מתסמינים של כאבי גב ובטן תחתונה, ובזמן המחזור עצמו כאבים בכל האזור. המחזור האחרון היה מאוד יבש, צבע כהה נוטה לשחור, קצר (כשלושה ימים) וללא תסמינים בכלל. האם זה משהו שלילי? אציין שבחודש האחרון התחלתי ליטול מולטי ויטמין לנשים, וקצת ירדתי במשקל.. האם יש קשר?

10/05/2019 | 06:34 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, לעיתים יש שינויים באופי המחזור שאנחנו לא יודעים להצביע על סיבתם. לרוב זה חוזר לנורמה. מציעה לבצע בדיקת הריון ושאם זה חוזר על עצמו לבצע בדיקה גינקולוגית

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון