כאב בטן תחתונה ושתן תכוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/03/2019 | 12:28 | מאת: מור

שלום רב, בת 36 , 4 הריונות, 2 לידות. בתקופה האחרונה מרגישה מדי פעם דקירות פעם בצד ימין ופעם בשמאל בבטן התחתונה (במפשעה) וכאב עמום בבטן התחתונה (נסבל). שתן לעתים תכופות מאוד ( תרבית תקינה עם מעט חלבון בשתן - 75) וגירוד בשפתיים. בבדיקת גניקולוג הרחם והשחלות נראות תקינות לחלוטין ונתן טיפול לפטריה. אני יודעת שהתחושות שיש לי מלבד הגרד אינן קשורות לפטריה, בטן לא נפוחה ואין ירידה בתיאבון או במשקל. מה עוד אני צריכה לעשות מלבד בדיקה גניקולוגית?אני מאוד חוששת ממחלות ממאירות ופספוס של גילוי מוקדם מאחר ואמי נפטרה מסרטן השד (ממתינה לתוצאות BRCAׂ למרות שהערכת הסיכון לנשאות הייתה 6 אחוז) אשמח להבין מהם הדברים שאני צריכה לשלול ואילו בדיקות לעשות עד שאוכל להגיע למסקנה שמדובר במשהו נפשי ואטפל בדרכים אחרות ? לא מקבלת הנחיה ברורה מהרופאים שלי וצריכה הכוונה. תודה רבה

03/04/2019 | 08:59 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ לבצע משטח נרתיק ובדיקת שתן ל STD אם הבדיקות יהיו תקינות אין מה לדאוג

15/04/2019 | 14:39 | מאת: מור

היי, חשוב לציין שאני נשואה כבר שנים . כל הבדיקות שציינת מועברות ביחסי מין לא?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון