ניתוח לייזר להסרת משקפיים ואיבחון גלאקומה בעתיד

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/09/2010 | 14:55 | מאת: ענת

שלום אני בת 33 ואני מעוניינת לעבור ניתוח להסרת משקפיים . אימי סובלת מגלאקומה מספר שנים , אני נבדקתי כבר פעמיים ונאמר לי שהלחץ תוך עיני שלי תקין, אך נאמר לי גם שהמחלה מתפרצת לקראת גיל 40 שאלתי היא אם אחרי ניתוח הלייזר שאעשה יהיה ניתן לבדוק לחץ תוך עיני, ושראלה נוספת האם מומץ לבצע ניתוח לייזר למי שיש צלינדר ( בעין אחת יש לי צלינדר 1 ובעין שניה בערך 0.75 ומספר נמוך למרחוק בערך 1.5 אשמח לקבלת דעה מקצועית

אין בעיה לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים עם צילינדר כמו שלך כל עוד מבנה הקרנית תקין וזה נבדק בבדיקה במכון הלייזר טרם הטיפול . לגבי הגלאוקומה יש בעיתיות במעקב הלחץ אך בניתוח למספרים נמוכים בדרכ אין בעיית מעקב ללחץ

מנהל פורום קרנית העין