לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  קרנית העין

18/10/2007 | 14:13 | מאת: יפה

ראשית המון תודה להסבר לגבי קשירת העפעף. מדובר בנערה עםCP (גם עניין העפעף קשור אליה) כבר שנים שיש לחץ בעיין מקבלת ויאופיק .נראה שלא רואה בעין עם הלחץ או מעט.שאלתי האם ניתן לעשות משהוא נוסף בנידון ללחץ ולראיה??הלחץ בעין שמאל ולצערי בעין ימין עברה לפני 3 חודשים ניתוח הדבקת רשתית כי איבדה את הראיה-לשמחתנו אחרי הניתוח הראיה בעין ימין חזרה- אני פוחדת שלא יקרה משהוא נוסף בעין ימין, הרואה, לכן אני שואלת לגבי הטיפול בלחץ,אולי משהוא חדשני? העניים זה התקשורת היחידה שלה.בתודה מראש

יש להתייעץ עם רופא מומחה לגלאוקומה . כיום יש אמצעים חדישים כמו OCT להערכת נזק מגלאוקומה ללא צורך בשדה ראיה (אם קשה לה לעשות זאת) כמובן גם טיפולים בלייזרSLT או טיפות עיניים פעם ביום

מנהל פורום קרנית העין