קרוסלינקינג

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/08/2009 | 01:04 | מאת: יוסי

לאחר השתלת טבעות עקב קראקטונוס קיימת שוב בעיית ראייה.האם טיפול הקרוסלינקינג יעיל לבעיה זו והאם הוא נחשב עדיין לטיפול ניסיוני תודה

הטבעטת בקרנית לטיפול בקרטוקונוס נועדו לאפשר להרכיב עדשות מגע בצורה נוחה יותר ולשפר ראיה עם עדשות מגע. הטבעות לא נועדו להסיר עדשות מגע או לעצור קרטוקונוס. הטיפול היחיד שנועד לעצור קרטוקונוס , וגם זה לא בכל המטופלים אלא בכ- 80% , הוא הקרוסלינקינג. הטיפול חדש בארץ ובעולם ועל פניו לפי התוצאות שלנו ושל חוקרים נוספים בעולם הטיפול בטוח עם מעט מאוד סיבוכים ועוצר התקדמות ברב המטופלים ולא בכולם. על מנת לקצר מייל זה כנס לאתר: davidzadok.co.il

מנהל פורום קרנית העין