נקודות על קרנית העין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

17/10/2007 | 21:50 | מאת: מוטי

לפני מס שנים השתמשתי בתרופה ךפצעי בגרות בשם רואקוטן שעם השימוש בה עשתה לי בעיות עם העניים היום יש לי בעיה די רציניית יובש קשה בעניים,הלכתי היום לעשות משקפיים כי הרגשתי ירידה בראיה וגילו שיש לי נקודות על הקרנית מה זה אומר האם המצב מסוכן האם יכול לגרום לעיוורון אני ממש בלחץ היש מקום לדאגה האופטומטריס אמר לי שזה כתוצאה מיובש בעניים,מה תוכל לאמר לי בבקשה על העיניים בבעיה זו? תודה מכל הלב

לא ברור לי מה זה נקודות . יכול להיות שהכוונה לפצעים זעירים בשיכבת האפיתל בקרנית (השיכבה החיצונית) וזה על רקע יובש או נקודות עכירות וזה לאחר דלקת עיניים וירלית . בכל מקרה יש לגשת לרופא עיניים על מנת לאבחן את הבעיה ולטפל . כיום יש מבחר טיפולים ליובש עם אחוזי הצלחה גבוהים מאוד ואם המדובר בעכירויות על רקע דלקת וירלית ניתן לטפל בטיפות סטרואידים

מנהל פורום קרנית העין