עדשה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

16/05/2009 | 20:37 | מאת: עדי

לפני שנה ניפצעתי בת.ד ,צד ימין של הפנים נשבר(עצמות ארובה),העין עדיין לא במקומה,שקועה,העדשה ביום התאונה זזה הצידה ועד היום נימצאת שם.העדשה עכורה.יש לחץ גבוה.רופאים לא יודעים מה לעשות .העין לחוצה בגלל הטראומה .מה המשמעות לכך שהעדשה לא נימצאת במקומה? האם נכון לבצע ניתוח גלאוקומה במיקרה כזה?האם טיפות להורדת הלחץ במצב שאהעדשה לא במקומה נכון לזלוף? ומי מהרופאים יכול לתת פתרונות?

אתה זקוק להתיעצות משולבת של מומחה גלאוקומה קטרקט ופלסטיקאי עיניים על מנת לשקול את המשך הטיפול לגבי שיפור עמדת העין איזון הלחץ ולשקול הוצאת העדשה העכורה . עד אז חובה לנסות להוריד את הלחץ על מנת לשמר את תיפקוד עצב הראיה נשמח לשרתך בבית חולים אסף הרופא

מנהל פורום קרנית העין