דיקת עובי הקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

14/05/2009 | 11:43 | מאת: גוגי

שלום רב זה עתה חזרתי מהבדיקה הנל התבצעה במכשיר אופטי מסוג non contact specular microscope עובי ממוצע במכשיר הוא 520u תוצאות הן עין ימין 539 עין שמאל 537u מה המשמעות של התוצאות ולצורך מה הבדיקה תודה

קרניות בעובי תקין לא ברור לי לשם מה נשלחת לבדיקה. האם חלק מברור גלאוקומה ?

14/05/2009 | 23:20 | מאת: גוגי

שלום רב ותודה על התשובה במשך 6 שנים האחרונות לחץ תוך עיני היה בין 19-21,בבדיקה האחרונה לפני חודש וחצי הלחץ ירד ל-17,טופלתי במשך 6 שנים בטיפות וי-אופטיק,כנראה שלאור המצב נשלחתי לעשות 2 בדיקות,אחת עובי הקרנית והשניה שטרם עשיתי, שדה ראיה,האם נראה לך שהרופא שלי פועל בסדר תודה

מנהל פורום קרנית העין