תשובה לדר צדוק

דיון מתוך פורום  קרנית העין

16/04/2009 | 16:55 | מאת: דב

שלום רב בהמשך לשאלותיך ברצוני להבהיר ב1987 נחבלתי בעין ימין תפרו לי את הקרנית לאחר 2 שבועות קטרקט טראומתי הוכנסה עדשה מסוג דוברוב (עד היום בעין) לפני 3 שנים הושתל נקז מסוג אקספרס 6 חודשים לאחר השתלת הקרנית לחץ תקין מה הפעולות שניתן לעשות לשמור על הקרנית האם מינון פרד פורטה אחת ליום בסדר תודה דב

פרד פורטה פעם ביום נועד למנוע דחייה ולהפחית תהליכים דלקתיים המזיקים לאנדותל הקרנית שאצלך כמותו קטנה למדיי אין לי המלצה לטיפולים נוספים לשמירת אנדותל הקרנית

מנהל פורום קרנית העין