הוצאת תפרים לאחר השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/10/2007 | 20:50 | מאת: רונן

דר' צדוק שלום. אתמול הוציאו לי את התפר הממושך בעין, מאז אתמול כמעט בכל פעם שאני ממצמץ בעין יש לי תחושה חיכוך בעין והראיה מיטשטשת, רק לאחר שאני ממצמץ מספר נוסף של פעמים הראיה מתחדדת. האם יש סיבה לדאגה, האם עלי לפנות לרופא? רופא העיינים המטפל שלי כרגע (מקווה שהרופא הקבוע שלי יחזור במהרה} אינו מתמחה בקרנית, האם עלי לחפש רופא המתמחה בקרנית? לתושבתך הודה, רונן.

רונן שלום לעיתים לאחר הוצאת תפר מקרנית יש תחושת גוף זר שחולפת לאחר יום עד יומיים . אם תחושת הגוף זר לא פוסקת כדאי לפנות לבדיקה נוספת לוודא שלא נשארה פיסת חוט לגביי המצמוץ ושיפור הראיה יש לחזור על בדיקת המשקפיים מאחר והוצאת התפר יתכן ושינתה את מספר המשקפיים והמצמוץ פשוט גורם לפיזור דמעות כזה שהוא משפר את הראיה לרגע

מנהל פורום קרנית העין