עין אחת אדומה לאחר מאמץ נהיגה ממושכת ברכב או מחשב

דיון מתוך פורום  קרנית העין

08/12/2016 | 12:22 | מאת: לואיס מילר

שלום רב, מזה כשלוש שנים אני סובל בעיקר מאודם בעין שמאל (עין אצלה) אבל אין הפרשות יותר מאשר בעין השנייה. יש ימים בהם כמעט לא רואים אודם, בימים שאני מאמץ של העיניים עין שמאל בלבד מתחילה להיות אדומה אך לא כל העין אדומה בצורה שווה אלה באותו מקום כל הזמן כמו נימים קטנים שפשוט ניהים בולטים ואדומים. לאחר כמה שעות העין חוזרת להיות לבנה בלי נימים אדומים ובולטים.. וכך הדבר חוזר על עצמו כבר 3 שנים.. ראשית האם יש פה מצב שעלול לסכן את העין? רופא העיניים לא יודע ממה זה נובע ואמר שהכול בסדר ונתן לי טיפול בסטרואידים (שלא קשתי מחשש שזה רק יחמיר את המצב) לפי מה שקראתי הבנתי שאולי זו דלקת חד צדדית? אם אכן זו האבחנה ממה יכולה לנבוע דלקת חד צדדית? מה הפתרון הטוב ביותר כדי להתגבר על דלקת זאת? תודה רבה

ללא בדיקה לא ניתן לענות מה זו האדמומיות הלא קבועה בעין. על פי התאור הקצר שנתת סביר להניח שהמדובר בדלקת בריבים או ביובש

מנהל פורום קרנית העין