קרטקונוס

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/11/2016 | 13:48 | מאת: טל

שלום אני סטודנטית בת 24 וסובלת קרטקונוס מתקגם בשתי העיניים ולא מסוגלת להרכיב עדשות. אני צריכה לעשות השתלה בשתי העיניים, וכמובן שמתחילים קודם בעין אחת. רציתי לדעת במידה ואני עושה השתלה בעין אחת, מתי אוכל לחזור לשגרה וללימודים? (אני לא מתכוונת למתי אני אראה טוב אלא מתי אוכל לחזור לשגרה), שכן אינני יודעת אם אפשרי להמשיך ללמוד תוך כדי

לפני החלטה על השתלת קרנית יש למצות את כל הטיפולים שאינם ניתוחיים. כדאי לנסות עדשת מגע סקלרלית העשויה לעזור אם יש יובש. ההחלמה מהשתלת קרנית עלולה להימשך מספר שבועות כאשר בתקופה זו הקריה תשתפר באון הדרגתי, תפרים מוציאים רק על פי הצורך.

מנהל פורום קרנית העין