כאבים לאחר החלפת קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/10/2016 | 12:39 | מאת: רות אברהמי

ב11.8,16 עברתי את הניתוח בהרדמה מלאה. ושוחררתי עם טיפול בטיפות אופלוקס וסטרודקס 4*1 לאחר הניתוח התגלתה בקרנית סריטה היו כאבים קשים וטופלתי במישחה שהרגיעה את הכאב.העין היתה לא רגועה ורגישה לאור בבדיקה חוזרת לאחר שבוע התגלה פצע בקרנית. חזרתי על הטיפול במשחה. מאז ועד היום אינני יכולה לקרוא לנהוג ולצת החוצה מבלי שהעין תגיב בצריבה בדמעות ובעין עצומה. עברו חודשיים ואין הטבה. אני עדיין מטופלת באופלוקס ובסטרודקס 3*1 ובדמעות מלאכותיות בגלל יובש מוגבר. ואני בשוטף משתמשת באזרגה לשתי העיניים. רציתי לדעת אם זה תקין ומה לעשות כדי לחזור לחיים תקינים. בברכה ושנה טובה רותי.

על פי הכותרת אני מבין שעברת השתלת קרנית. החלמה לאחר ניתוח זה תלוי בשיטת ההשתלה. השתלת קרנית בעובי מלא ההחלמה לפחות חודש ימים , בהשתלות של עובי חלקי של הקרנית ההחלמה מהירה יותר. על מנת לענות על אמצעים לשפר את התחושה בעין יש לבדוק אותך

מנהל פורום קרנית העין