קרניות בצקתיות לאחר ניתוח קטראקט

דיון מתוך פורום  קרנית העין

30/05/2016 | 13:28 | מאת: עפרה

אבא שלי (80) עבר ניתוח קטראקט בעין שמאל לפני כ 1/2 שנה. התברר שיש לו קרניות חולות. מתפתחת בצקת מתפוצץ ואז מתחיל כאבים. בדיקת רופא קבעה שהוא זקוק להשתלה. הכניסו אותו לרשימת המושתלים אבל הכאבים לא פוסקים. כמו כן, הוא אינו רואה בעין האם יש דרך לקצר את זמן ההמתנה? זה מדכא אותי שאני רואה אותו סובל. אודה לתשובתך.

להקלה מידית על האב ניתן להשתמש בעדשת מגע להקדמת הניתוח כדאי להרשם במספר בתי חולים או באופן פרטי

מנהל פורום קרנית העין