דמעות בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

11/02/2016 | 07:21 | מאת: שרית

יש משהוא שאפשר לעזור בהפחתת דמעות על בסיס אלרגני נתנו לי טיפות ועזר בקצת מה אפשר לתת ?

לדמעת סיבות רבות וטיפולים שונים. אם אכן זה על רקע אלרגי הרי הדמעת תתקיים כל זמן שאת חשופה לאלרגן (החומר אליו את אלרגית) והטיפות נועדו רק להקלה , לא לעשות אותך בריאה. הטיפות מתחלקות לסטרואידים ודומיהם ולטיפות המייצבות תאי פיטום ואנטיהיסטמינים. הסטרואידים תמיד יעזרו אך בעייתי להזליפם על העין לאורך זמן הטיפות האנטיהיסטמינים יעילים פחות אולם ניתן להזליפם לאורך זמן

מנהל פורום קרנית העין