יש לי סימן לבן בתוך השחור של העין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/11/2015 | 16:52 | מאת: לירן

יש לי נקודה לבנה בתוך השחור של העין , אני מרכיב עדשות ובזמן האחרון ניהיה לי יובש בעיניים והם אדומות וקשה לי מאוד להרכיב עדשות , שמתי לב שיש לי נקודה לבנה בתוך השחור של העין וקראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש זיהום בקרנית , האם זה יכול להיות זיהום בקרנית , יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים.

מאחר ואתה מרכיב עדשות מגע אז לנקודה לבנה בקרנית יתכנו 2 הסברים : זיהום -פניה דחופה למיון או לרופא זמין במיידי או שהמדובר בצלקת בקרנית עקב עדשות מגע ואז הטיפול הוא בהפסקת העדשות והזלפת טיפות סטרואידין ל2-3 שבועות

04/11/2015 | 11:59 | מאת: לירן

זו היית צלקת בקרנית מעדשות , הייתי אצל רופא שנתן לי טיפות "רלסטט" לטיפול של שבועיים ביחד עם טיפות למניעת יובש העין , לאחר שבועיים אני יוכל להרכיב שוב עדשות ?

מנהל פורום קרנית העין