דלקת בעין (קרנית)

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/10/2015 | 10:00 | מאת: נטליה

Re: עפעפים תקינים; לחמית גירוי קל; קרנית הסננה בקוטר 0.5*0.5 ממ פרה מרכזי בשעה 9 המרכז כמעט ולא נצבע. קשתית שלמה. LE: עפעפים תקינים לחמית שקטה קרנית שקופה לק עצ אישון עמ קשתית שלמה בדיקת ראייה: V gl re 6/6.5-1 Gl le 6/6 המשך שיפור בתחושה וקלינית. האם ישנו סיכוי להרכבת עדשות מגע פעם ב... למספר שעות בודדות?! והאם מומלץ על עדשות מגע טיפוליות (ישנו דבר כזה?) תודה.

21/10/2015 | 10:01 | מאת: נטליה

טיפול נוכחי: ויגהמוקס 12 שעות טיפה כל שעה; ומשחת טוברמיצין בלילה לפני שינה.

למעשה המדובר בזיהום בקרנית והטיפול הוא בויגמוקס. לאחר החלמה ניתן לחזור לעדשות ולהקפיד על כללי ההרכבה

מנהל פורום קרנית העין