הרפס בעין כבר שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

02/10/2015 | 05:02 | מאת: רון

מה הטיפול הקיים היום להרפס בעין כשאין יותר את משחת הזובירקס לעיניים? לאחר שימוש של כחודש וחצי בטיפות acyclovir וכדורי ואלטרקס הרופא שלי לא רואה שיפור ההרפס עדיין פעיל, אילו אופציות אחרות קיימות?

ראשית יש לוודא שהמדובר בהרפס ולא בעיה אחרת לדוגמא אקנאמבה. יש שמחת זובירקס עליך לקבל מרשם למשחת זובירקס עיניים ולפנות איתה לקופת החולים שלה שינפקו לך משחה . הם מחוייבים לכך על פי הוראות משרד הבריאות . כדורי זובירקס יעילים ולעיתים יש לתת שילוב של כדורים ומשחת זובירקס ואז זה יהיה יעיל יותר לעיתים יש להוסיף טיפול בטיפות סטרואידים (רק תחת טיפול בזיבירס) ולהיות במעקב הדוק מאחר וסטרואידים עלולים להחמיר את מצבך

מנהל פורום קרנית העין