אבסס שני בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

13/04/2015 | 20:38 | מאת: שירה ישראלי

היי, סבלתי מאבסס בקרנית פעמיים, בהפרשים של חודש עקב עדשות מגע. האבסס היה במצב קל וכמעט ולא התפתח. רופא העיניים אמר שאני לא אוכל לחזור יותר לעדשות לעולם. עברו ארבעה חודשים מאז, ואני רק עם משקפיים, והייתי רוצה לחזור לעדשות. יש אפשרות כזו?

אני לא רואה הסבר מדוע אי אפשר לחזור לעדשות מגע. אם יש דלקת בריסים הגורמת לזיהום בקרנית אז כדאי לטפל בריסים ואחכ לחזור לעדשות אם הזיהום בקרנית הוא עקב הגיינה ירודה אז עליך לשפר נושא זה

מנהל פורום קרנית העין