בעיה שיש לי בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

01/12/2014 | 20:09 | מאת: סמי

עבדתי בעבר בצביעת מתכות וניכנס לי כנירא צבע לעיניים וניסיתי להוריד תצבע לגמרי מהעיניים כנירא שהוא לא ירד עדיין (הוא ממש דביק כנירא ונידבק לי לעיניים ויש קושי להוציא אותו) כנירא יש בו גם חומר שגורם לי לצרידות ולשיעול כי שמתי לב כל פעם שאני מנגב את העיניים הקול שלי נישמע שונה ולפעמים יש לי צרידות או משתעל הרבה יכול להיות יש חומר מזיק בתוך הצבע עצמו? כמו טינר או טרפנטין? וכאלה? אני מרגיש גם שאחרי יום מאומץ יענו סוף היום העיניים שורפות לי מה שלא קרה לי פעם כאילו יש על העפעפיים עוד צבע ופשוט לא מצליח להוציא אותו מה עושים מה אפשר לעשות?? צריך לציין כל פעם שאני מנגב תעיניים עם מגבונים מיוחדים כמו EYE CARE או סבון אל דמע העיניים שלי נראות שונה ומיותר לציין שאני גם נירא שונה אחרי שאני מוריד אחרי שאני מנגב תעיניים כביכול מוריד צבע מהעיניים למרות שאני לא רואה תצבע עצמו כנירא שהוא נידבק לעיניים אפשר עזרה בבקשה

התאור שלך דומה יותר לתחאור של יובש בעיניים . הטיפול הוא בתחליפי דמעות לא ברור לי הקשר שעתה עושה לצבע שאינך עובד איתו

03/12/2014 | 14:10 | מאת: סמי

?????

מנהל פורום קרנית העין