יובש

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/11/2014 | 09:24 | מאת: רינת

שלום, כיותר משנה בעין ימין יש יובש והפרשות מרובות במהלך היום, הבעיה גורמת לראיה מטושטשת בעין. ניסתי הרבה סוגי טיפות ודמעות מלאכותיות שלא עזרו ניראה כי הבעיה נהייתה כונית. רופא עיניים כללי לא עזר לי, ממליץ רק על טיפות לא עוזרים. 1. קיים פתרון לבעיה ? 2. האם הבעיה שייכת לתחום קרנית העין ? תודה מראש

קשה לענות ללא בדיקה. יש לברר האם המדובר בכלמידיה, האם סתימה או היצרות של דרכי הדמעות, האם הפרעה במנח העפעף, האם את ישנה על הצד הבעייתי ומשפשפת את העין בכרית, האם דלקת בריסים או בבלוטות החלב

מנהל פורום קרנית העין