אסור או מותר במצב של נוירורטיניטיס

דיון מתוך פורום  קרנית העין

22/10/2014 | 23:52 | מאת: אני

דוקטור שלום אני בן 43 ולפני כ 6 חודשים פניתי לחדר מיון עקב כתם אפור במרכז הראיה בעין ימין ואובחנתי עם נוירורטיניטיס בעין אחת. טופלתי בדוקסילין כ 4 חודשים למרות סרולוגיה שלילית לברטונלה גם כל שאר הבדיקות תקינות. מאז לפי האו סי טי ושדות הראיה שביצעתי שיפור ניכר באנטומיה אבל עדיין יש כתם בשדה הראיה. שאלתי: מזה מספר שנים אני משתמש בכדורי סיאליס במינון של 2 מילגרם (רבע כדור) אחת לכמה ימים עד הארוע בעין. בבדיקות הראשונות סיפרתי לרופא העניים על כדורי הסיאליס והוא אמר לי להפסיק איתם בנתיים עד שיתברר המצב בעין ותהיה אבחנה, מאז כאמור לא נטלתי סיאליס. האם יש מניעה לחזור ליטול סיאליס לפי הצורך במינון כזה נמוך?? (שכחתי לשאול את הרופא בביקורת האחרונה והבקרות הבאה עוד 6 חודשים) תודה

אני לא מומחה לרשתית. אך, אם אכן האבחנה היא נוירורטיניטיס כי אז אין מניעה מטיפול בסיאליס

מנהל פורום קרנית העין