פזילה לאחר ניתוח השתלת קרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/09/2014 | 18:02 | מאת: איציק

שלום לפני חודשיים וחצי עשיתי ניתוח השתלת קרנית, מצב הקרנית הוא מאוד מצוין ויש שיפור טוב מאוד בראייה , עכשיו אחרי חודשיים אני מבחין בפזילה בעין המנותחת , יש סיכוי שהניתוח גרם את זה ? או מה צריך לעשות במקרה הזה?

בדרכ עם שיפור בחדות הראיה יהיה שיפור בפזילה . כלומר אם תרכיב משקפים או עדשת מגע ותגיע לחדות ראיה טובה אש המוח ימזג את שתי התמונות ולא תפזול. אם הפזילה ישנה (אני מבין מהשאלה שלך שהיא חדשה) אזי תשאר פוזל ותזדקק לניתוח תיקון פזילה

מנהל פורום קרנית העין