בעיית עכירות בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

27/08/2014 | 00:26 | מאת: קותי סגל

בתי בת ה-15 אובחנה ע"י רופאת העיניים כסובלת מעכירות בעין. הרופאה המליצה לפנות לרופא מומחה ע"מ לבדוק המשך טיפול . ניתוח. אבקש לקבל הסבר על התופעה וכן המלצה לרופא/ים מומחה בצפון. אנו גרים בקריית אתא (איזור חיפה) בברכה קותי סגל

לא ברור לי היכן העכירות ברקמות השונות של העין. אם העכירות בקרנית אז כדאי לפנות לכל אחד מבתי החולים באזור מגורייך להיבדק עי מומחה קרנית . יש מומחים לקרנית טובים מאוד בכל בתי החולים באזור הצפון

מנהל פורום קרנית העין