שאלה.

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/04/2014 | 11:09 | מאת: ריטה

שלום.אמא שלי בת 81 ,ברקע לפני 10 שנים עברה aion בעין שמאלית ,בעין ימנית עברה ניתוח קטרקט לפני כ 8 חודשים,לאחר הניתוח אותה עין עברה הפרדות זגוגית וגם התברר שנשאר בה חלק קטן של קורטקס.הוחלט לאור ההיסטוריה הרפואית לא לנתח.השאלה שלי קשורה לניתוח להרמת העפעף שצנח בעין המנותחת (לא תופעת הלוואי של הניתוח קטרקט )-בגלל שמדובר בעין יחידה צניחת העפעף מקשה מאוד לראות.האם ניתוח להרמת עפעף עלול לגרום לaion או נזקים אחרים שקשורים לראיה?

ניתוח הרמת עפעף לא יגרום ל AION אך יש לו סיבוכים שלו כולל סגירה חלקית של העפעפיים ויובש

מנהל פורום קרנית העין